Energiansäästö on pieniä arjen tekoja myös taloyhtiöissä.
 
 
 
 
 
 
Miten pienentää taloyhtiön kaukolämmön perusmaksua?
 
 

Astetta alemmas -kampanja käynnistyi 10.10.2022 Energiansäästöviikolla ja jatkuu koko lämmityskauden.
https://www.astettaalemmas.fi/

Säästöjä tavoitellessa taloyhtiöissä kannattaa kaukolämmön kulutuksen vähentämisen lisäksi huomioida perusmaksuosuus. Kaukolämmön perusmaksua voi pienentää tasoittamalla kulutuspiikkejä ja parantamalla jäähtymää. Lue lisää artikkelistamme.


 
 
   
 
     
Lue koko artikkeli
 
   
 
 
 
Näin DNA:n verkot toimivat energiatehokkaasti ja kriisitilanteissa
 
 

Nykyinen digitaalinen elämämme rakentuu verkkojen ympärille. Niiden laatu, luotettavuus, kehitys ja energiatehokkuus ei siis ole yhdentekevää. Me DNA:lla panostamme verkoissamme hyvän laadun ja luotettavuuden lisäksi myös energiatehokkuuteen – ja olemme varautuneet erilaisiin kriisitilanteisiin.

Miten taloyhtiö voi vähentää energiankulutusta?

Oppivaan tekoälyyn perustuva DNA:n Wattinen-palvelu säätelee taloyhtiöiden lämmitysenergiakulutusta. Palvelun avulla taloyhtiö voi säästää lämmitysenergiassa jopa 20 prosenttia ja pienentää kasvihuonekaasupäästöjä saman verran.

 
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haluatko lukea lisää lämmityksestä?
 
Lataa nyt maksuton opas ja opit perusasiat lämmityksestä! Lämmityksen ABC on napakka opas kaukolämpöä käyttäville kerrostaloille. Se sisältää sopivasti tekniikkaa ja lisäksi paljon vinkkejä vikatilanteisiin, säätöihin sekä kulutuksen pienentämiseen.
 
 
 
     
Lämmityksen ABC
 
 
 
 
 
 
 

 


DNA Taloyhtiöpalvelu

 
 
 
 

Tavoitat taloyhtiöpalvelun numerosta 044 044 7240 ma-pe klo 8-16.