DNA:n kaapelitelevisioverkon kanavanumerot muuttuvat 31.8.2021
 
 
 
 
DNA   DNA TIEDOTTAA
 
Kaapelimuutos     Tiedotteet
 
 
 
 

DNA:n kaapeliverkon kanavanumerot muuttuvat 31.8.2021
 
Tiedote koskee taloyhtiöitä joissa on DNA:n kaapelitelevisiopalvelut.
 

 

Hyvä isännöitsijä!

DNA:n kaapeliverkon kanavanumerot muuttuvat tiistaina 31.8.2021:
vapaasti vastaanotettavien tv-kanavien teräväpiirtoversiot eli HD-kanavat ovat jatkossa kanavapaikoilla 1- 20 ja SD-kanavat siirtyvät kanavapaikoille 21–40.

Lisäksi osa DNA:n maksutelevisiokanavien kanavanumeroista tulee muuttumaan teknisten parannustöiden yhteydessä. Mikään tv-kanava ei poistu valikoimasta – ne vain vaihtavat keskenään paikkaa kanavalistauksessa.

Päivän aikana tehtävät tekniset muutokset voivat aiheuttaa hetkellisiä katkoksia tv:n katseluun ja vaativat asukkailta vähintään kanavien uudelleenvirityksen.

Kanavanumerointimuutoksia tehdään DNA:n kaapeliverkon lisäksi kaikissa maamme kaapelitelevisioverkoissa. Muutos koskee vain kaapelitelevisioverkon asiakkaita.

Ficomin tiedotteessa kerrotaan lisää muutoksesta ja siinä on tulostettava asiakastiedote (pdf) kanavanumeroinnin muutoksesta hyödynnettäväksi taloyhtiöiden tiedottamisessa.

 
 
   
 
     
Ficomin tiedote
 
   
 
 
 
 
Ohje taloyhtiöiden asukkaille:
 
 

Tee uusi kanavahaku 31.8. kello 15 jälkeen

Varmistaaksesi laitteesi parhaan toimivuuden muutoksen jälkeen DNA kehottaa tekemään kanavahaun uudestaan tai tehdasasetusten palautuksen laitteen ohjeen mukaisesti kello 15 jälkeen.

 
 
       
 
 

Ystävällisin terveisin,

DNA