Netin taloyhtiösopimus tekee arjesta helpompaa. Teknologiatrendit. Uusi DNA TV Hubi.
 
 
 
 
vaikuta taloyhtiönetti
 
 
Taloyhtiönetin hankintapäätökset tehdään nyt
 
DNA Netti on järkivalinta
 

DNA tarjoaa alueesi taloyhtiöille DNA Netin taloyhtiösopimuksella ja kaapelitelevisioliittymän. Näiden lisäksi taloyhtiöitä varmasti kiinnostaa älylämmityspalvelu Wattinen sekä Kodinportti-palvelu, joka tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan.

Isännöitsijä, mikäli edustamallasi taloyhtiöllä ei ole vielä DNA Netin taloyhtiösopimusta, nyt on hyvä hetki olla yhteydessä alueesi DNA taloyhtiömyyntiin. Meiltä saat taloyhtiölle yksilöllisen tarjouksen, jonka voit esitellä seuraavassa yhtiökokouksessa. 

Voit myös kutsua edustajamme yhtiökokoukseen pitämään lyhyen alustuksen aiheesta joko paikanpäälle tai esimerkiksi Teams-kokouksessa.

 
 
   
 
     
Pyydä tarjous
 
   
 
 
 
 
Ajankohtaista taloyhtiökokouksista
 
 

Tämän hetkisen tiedon mukaan keväällä 2022 päästään taloyhtiöissä järjestämään yhtiökokouksen perinteisesti. Monissa yhtiöissä on kuitenkin viimeisen kahden vuoden aikana totuttu ns. hybridimalliin, eli osa osallistujista on mukana etänä esimerkiksi Teams- tai Google Meet -sovelluksella.

Aluehallintoviraston tulkinnan mukaan taloyhtiön yhtiökokous ei ole yleisötilaisuus eivätkä alueelliset kokoontumisrajoitukset siten koske taloyhtiöitä.

Entä koronapassi?
Taloyhtiön ei tarvitse pyytää yhtiökokouksen osallistujilta koronapassia. Kaikilla osakkeenomistajilla on laissa säädetty oikeus osallistua yhtiökokoukseen. Koronapassi on ollut vaihtoehto asiakasmäärään tai aukioloaikoihin liittyvien koronarajoitusten noudattamiselle, ja sitä voidaan vaatia vain laissa säädetyissä tiloissa rajoitusten voimassaollessa. Rajoitukset eivät koske asunto-osakeyhtiön yhtiökokouksia, joten koronapassin vaatiminen niissä ei ole lain mukaan mahdollista.


 

 
 
 
 
Teknologiatrendit 2022
 
Teknologia muovaa työtä ja bisnestä tänä vuonna
 

Vuoden 2022 teknologiatrendit heijastavat pandemiasta toipumisen jälkeistä murrosta ja muutosta.

 
 
 
 
Tutustu uuteen DNA TV Hubiin
 
 

Uusi DNA Hubi -laite (2. sukupolvi) on edeltäjäänsä pienempi ja tehokkaampi, joten käyttökokemus on siinä parempi. Laitteen mukana tulee DNA Hubi Bluetooth -kaukosäädin, jossa mm. äänihaku.

Tarjoamme 30 vuorokauden tyytyväisyystakuun kaikille nykyisille DNA TV Hubi -asiakkaille, kun he hankkivat uuden DNA Hubi -laitteen (2. sukupolvi). Asiakkaamme voivat tutustua laitteeseen, sen ominaisuuksiin ja toimivuuteen kiireettä, oman aikataulunsa mukaisesti.

DNA TV Hubi
DNA TV Hubi tekee kodin jokaisesta televisiosta älytelkkarin - ja älytelkkaristakin vielä astetta viihdyttävämmän. Koko perheen viihdekeskus tuo valitsemasi viihteen televisioon aina parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. DNA TV Hubi -palvelun mukana tulee:

  • Peruskanavat, myös IPTV-kanavia*
  • DNA TV Viihdekirjasto
  • V Sport+ Suomi -kanava
  • DNA TV Vuokraamo
  • Kuukauden kanava
  • Ladattavissa valtava määrä maksuttomia Google Play –sovelluksia, musiikkia ja pelejä

*Kanavat ilman virittelyä – pois lukien Nelonen, Liv, JIM, Hero

Hubikäyttäjien on helppo tilata lisää katsottavaa suoraan käyttöliittymästä – kaupasta löytyy mm Netflix, C More, V Premium, Elisa Viihde Viaplay sekä rajaton tallennus.

Kiinnostuitko? Lisää Hubi tietoa: https://www.dna.fi/dnatvhubi#dnatvhubi

 
 
 
 
 
 

 

DNA Taloyhtiöpalvelu

 
 
 
 

Tavoitat taloyhtiöpalvelun numerosta 044 044 7240 ma-pe klo 8-16.
 
 
 
 
Anna palautetta uutiskirjeestä