DNA kerää ethernet-kaappien kuvia ja tietoja. Esittelyssä DNA Taloyhtiöpalvelu.
 
 
 
 
 
 
Kun koko elämä siirtyi verkkoon, moni kiinnostui nettiyhteydestään
 
Taloyhtiön laajakaista on vaivaton ja edullinen tapa hankkia nopea netti
 

Tämän vuoden keväänä me suomalaiset käytimme nettiä enemmän ja monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin. Siksi nettiyhteyksien laatu ja nopeus kiinnostavat nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.
Joko isännöimäsi taloyhtiöt ovat siirtyneet nopean netin aikaan?

 
 
       
 
 
 
 
DNA kerää ethernet-kaappien kuvia ja tietoja
 
 

DNA lähestyy ethernet-tekniikalla toteutettujen taloyhtiöiden asiakkaita pyytäen heiltä kuvia ja tietoja huoneistoissa sijaitsevista ethernet-kaapeista. Vaikka kaapit ja niiden kytkennät ovat taloyhtiön vastuulla, netin käyttöönotossa ja vikatilanteissa keskeinen ja vaikeasti neuvottava osuus on kaappi, johon netti tulee ja josta se otetaan käyttöön huoneistossa.

 
 
 
 

DNA ei saa kuvia muulla tavoin kuin asiakkaan luvalla. Mikäli isännöitsijänä haluat osallistua ethernet-kohteesi dokumentointiin, voit kysyä asukkaalta luvan kuvan ottamiseen ja syöttää sen tietoineen DNA:lle osoitteessa https://www.dna.fi/kuvia-kytkinkaapista. Sivulta löydät tarkemmat ohjeet kuvan ottamiseen ja kuvan ja lisätietojen lataamiseen liittyen. Kuvien lähettäminen on vapaaehtoista ja kuvat tallennetaan kiinteistön tietoihin. Kuvia ei tallenneta eikä liitetä yksittäisen asukkaan henkilö- tai asiakastietoihin.

Kiitos kun autat meitä auttamaan!

 
 
     
Lataa kuvat tästä
 
 
 
 
 
 
 
Esittelyssä DNA:n Taloyhtiöpalvelu
 
 

DNA:n Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän apuna heti, kun taloyhtiöön on päätetty hankkia DNA Netti ja TV-palvelut. Ennen palveluiden käyttöönottoa Taloyhtiöpalvelu tekee ennakkotestauksen ja varmistaa, että kaikki sovitut asiat varmasti toimivat ja laskutus ja osoitetiedot ovat oikein. Lisäksi varmistetaan palveluiden kytkentäajat. Taloyhtiöpalvelu toimittaa asukkaille tervetulokirjeen ja palveluiden käyttöönotossa tarvittavat ohjeet. Voit tilata ohjeet Taloyhtiöpalvelusta myös kytkennän jälkeen taloon muuttaville asukkaille.

Pika-apua laskutus- ja muutosasioissa
Palveluiden kytkennän jälkeen voit olla yhteydessä Taloyhtiöpalveluun laskutukseen sekä palveluihin liittyvissä muutoksissa ja kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi autamme eri palveluihin liittyvissä asukastiedotuksessa.

Voit luottaa siihen, että Taloyhtiöpalvelu tarjoaa yksilöllistä ja nopeaa apua kaikissa DNA Netti -ja TV-palveluihin liittyvissä asioissa.

 
 
 
 

 Terveisin,

DNA Taloyhtiöpalvelu

 
 
 
 

Tavoitat meidät numerosta 044 044 7240 ma-pe klo 8-16.
 
 
 
 
 
 
Anna palautetta uutiskirjeestä
 

Mitä mieltä olet DNA Taloyhtiöuutiset -sähköpostiviestistä? Mistä haluaisit kuulla lisää? Tavoitteemme on tehdä uutisista arkeasi ja työtäsi helpottavat.