Vinkkaa asukkaille WiFi-puhelusta. Tulossa uutta: Nettipulssi optimoi taloyhtiön laajakaistan.
 
 
 
 
joululahjoitus
 
 
Hyvää ja rauhallista joulua!
 
 

Joulu on hyvää aikaa pysähtyä tärkeiden asioiden äärelle. Löydetään kiireen keskeltä aikaa pitää yhteyttä läheisten kanssa.

Tänäkin vuonna DNA on jakanut joululahjavarat yhteiseen hyvään eri järjestöjen kautta.

 
 
   
 
     
Joululahjoitus
 
   
 
 
 
WiFi-puhelut kuuluvat myös siellä missä matkapuhelinverkon kuuluvuus ei ole riittävä
 
Vinkkaa tarvittaessa WiFi-puhelusta taloyhtiösi asukkaille!
 

WiFi-puhelulla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita paikoissa, missä matkapuhelinverkon kuuluvuus ei ole riittävä. Esimerkiksi uudet matalaenergiatalot ja uudet energiatehokkaat ikkunat voivat huonontaa kuuluvuutta sisätiloissa.

Kun taloyhtiössä on DNA Netti taloyhtiösopimuksella, asukas voi liittää puhelimensa asunnon langattomaan WiFi-verkkoon. Palvelun käyttöön tarvitsee vain varmistaa, että puhelin ja puhelinliitymä ovat WiFi-puheluita tukevia.

 
 
   
 
     
Lisää aiheesta
 
   
 
 
 
Tulossa uutta keväällä 2021: Nettipulssi taloyhtiöille
 
DNA Nettipulssi pitää taloyhtiön verkosta huolta
 

Olemme kehittäneet DNA Nettipulssi -palvelun, jonka ansiosta netin nopeus ja käyttökokemus ovat käyttäjälleen koko taloyhtiössä aina paras mahdollinen. Tuloksena on toimintavarmempi verkko, joten asukkaat pääsevät nauttimaan entistä laadukkaammista ja nopeammista yhteyksistä.

Nettipulssi huolehtii taustalla taloyhtiön asuntojen WiFi-verkon laadusta. Palvelu valitsee automaattisesti parhaat asetukset asuntojen langattoman kotiverkon käyttöön ja korjaa mahdolliset pulmatilanteet ennen kuin asukkaat ehtivät edes huomaamaan niitä.

Nettipulssilla taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä varmistavat toimintavarman netin koko taloyhtiön käyttöön. Ei enää turhia yhteydenottoja isännöitsijälle nettiasioissa.

 
 
 
Hyödyt taloyhtiölle ja asukkaille:
 
  • Huolehtii taloyhtiön asuntojen WiFi-verkon laadusta.
  • Toimii automaattisesti.
  • Toimitetaan nopean DNA Netin ja uusien modeemien mukana, ilman erillistä tilausta.
 
 
     
Kysy lisää DNA taloyhtiömyynniltä
 
 
 
 
 
 
Wattisen Energiahaasteessa jokainen voittaa!
 
 

Energiahaaste 2021 kutsuu pääkaupunkiseudun kerrostaloyhtiöt toteuttamaan kaupunkien päästötavoitteita – ja samalla pienentämään omaa lämmityslaskuaan.

Jokainen osallistuja voittaa! Kilpailuun osallistuville taloyhtiöille tehdään kaukolämmön kulutustiedoista hyödyllinen analyysi, joka auttaa tunnistamaan parhaat säästökohteet omassa taloyhtiössä.

 
 
       
 
   
 
     
Tutustu Wattiseen
 
   
 
 
 
 
 

Tavoitat taloyhtiöpalvelun numerosta 044 044 7240 ma-pe klo 8-16.
 
 
 
 
Anna palautetta uutiskirjeestä
 

Mitä mieltä olet DNA Taloyhtiöuutiset -sähköpostiviestistä? Mistä haluaisit kuulla lisää? Tavoitteemme on tehdä uutisista arkeasi ja työtäsi helpottavat.