Voita taloyhtiölle pihasuunnitelma. Taloyhtiön sisäverkon uudistaminen. Vuoden 2021 teknologiatrendit.
 
 
 
 
 
 
Valitse luotettava DNA taloyhtiösi kumppaniksi ja voita pihasuunnitelma
 
Toimi jo ennakkoon, pyydä tarjous DNA Netistä taloyhtiöille
 

DNA:n valokuituverkon saatavuusalueilla on käynnissä kampanja, jossa kerromme taloyhtiön asukkaille mahdollisuudesta liittyä DNA Netin ja kaapeli-TV-palvelujen käyttäjäksi. Kampanja tulee mahdollisesti lisäämään nettiasioihin liittyviä yhteydenottoja.

Meiltä saat yksilöidyn hyvän tarjouksen helposti ja nopeasti. Laskemme tarjoukseen taloyhtiön liittämisen kustannukset sekä hinnan huoneistokohtaisen liittymän perusnopeudelle. Lähetä vain taloyhtiön tiedot meille ja me hoidamme hommat siitä eteenpäin.

Kun jätät tarjouspyynnön taloyhtiölaajakaistasta 31.5.2021 mennessä, osallistut 1000 euron arvoisen taloyhtiön pihasuunnitelman arvontaan. Palkintoon sisältyy pihan kunnostusja ylläpitotoimien kartoitus ja suunnittelu sekä pihasuunnitelman luonnos.

 
 
   
 
     
Lue lisää
 
   
 
   
 
     
Pyydä tarjous
 
   
 
 
 
 
Taloyhtiön peruskorjauksen yhteydessä kannattaa uudistaa myös sisäverkko
 
Sisäverkon uudistaminen mahdollistaa uusia palveluita koko taloyhtiön hyödyksi.
 

Sisäverkko on osa kiinteistön perusvarustusta, jonka pitää olla kunnossa siinä missä kohteen sähköjärjestelmänkin. Näin ollen myös sisäverkosta täytyy pitää huolta, ja tämän kokonaan uudistamisella kohteeseen voidaan mahdollistaa jopa uusia palveluita. Mitä sisäverkolla sitten tarkoitetaan ja mitä sille kannattaa tehdä?

 
 
       
 
 
 
Teknologiatrendit 2021
 
Lataa maksuton raportti ja tutustu teknologian ja digitalisaation uusimpiin tuuliin!
 

DNA: trendiraportti on koottu sadoista lähteistä niin Suomesta kuin ulkomailta. Se ottaa kantaa meidän jokaisen liiketoiminnan ja arjen muutokseen, kartoittaa tulevaisuutta ja etsii vastauksia siihen, mitkä teknologiat muovaavat yrityksiä ja arkea vuonna 2021.

Mukana on 17 trendiä, joiden aihepiirit vaihtelevat etäkokouksista privaattiverkkoihin. Tiesitkö esimerkiksi, että yhä useampi suomalainen tekee töitä akkujen parissa? Entä mikä on SD-Branch? Entä miten koko koronavuosi vaikuttaa tapaamme tehdä työtä tulevaisuudessa?

 
 
 
 
 
Terveisin,
 

DNA Taloyhtiöpalvelu

 
 
 
 

Tavoitat taloyhtiöpalvelun numerosta 044 044 7240 ma-pe klo 8-16.
 
 
 
 
Anna palautetta uutiskirjeestä
 

Mitä mieltä olet DNA Taloyhtiöuutiset -sähköpostiviestistä? Mistä haluaisit kuulla lisää? Tavoitteemme on tehdä uutisista arkeasi ja työtäsi helpottavat.