Uutta: DNA Nettipulssi ja DNA Käyttöönottopalvelu taloyhtiöiden asukkaille. Lue lisää.
 
 
 
 
 
 
 
 
DNA Nettipulssi parantaa netin toimintavarmuutta kaikissa taloyhtiön kodeissa
 
DNA Nettipulssi pitää kotiverkot kunnossa
 

Tökkivän netin syy on monesti kodin WiFi-verkossa tai vanhassa modeemissa. Läppärit ja muut laitteet liittyvät nettiin usein langattomasti, ja langattomassa yhteydessä voi olla häiriöitä, joiden parantamisessa Nettipulssi auttaa.

Taloyhtiökohtainen verkon optimointi mahdollistaa toimintavarman ja nopean netinkäytön kaikille taloyhtiön asukkaille huolehtimalla taloyhtiön asuntojen WiFi-verkon laadusta. Optimointi tapahtuu yksittäisen laitteen sijaan huomioiden koko taloyhtiön ja ympäröivän WiFi-verkoston.

Nettipulssi toimii automaattisesti eikä vaadi asukkaalta tai taloyhtiöltä mitään toimenpiteitä.

Nettipulssi mahdollistaa taloyhtiölle:

  • Nettipulssilla taloyhtiöasiakkuus varmistaa toimintavarman netin koko taloyhtiön käyttöön.
  • Tuloksena on toimintavarma verkko, jossa asukkaat pääsevät nauttimaan laadukkaista ja nopeista yhteyksistä.
  • Ei enää turhia yhteydenottoja isännöitsijälle nettiasioissa.
 
 
   
 
     
Lisää Nettipulssista
 
   
 
 
 
 
 
Uutta: DNA Käyttöönottopalvelu taloyhtiöille
 
Varmista asukkaiden mutkaton siirtyminen DNA:n palveluiden käyttäjäksi
 

Taloyhtiöpäättäjänä voit valita taloyhtiöllesi sopivan palvelupaketin ja samalla huolehtia siitä, että DNA Netti on helposti kaikkien asukkaiden käytössä heti taloyhtiölaajakaistan kytkentäpäivänä. Tämä helpottaa isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen arkea!

Voitte valita asukkaille DNA Asennusmestarin 15 minuutin päivystyskäynnin tai tunnin mittaisen kotikäynnin. Käynnin aikana DNA Asennusmestari asentaa laittaa DNA Netin käyttökuntoon ja TV-kytkennän yhteydessä virittää TV-kanavat.

 
 
 
 
Vielä ehdit pyytää tarjouksen DNA Netistä taloyhtiösopimuksella
 
 

DNA:n valokuituverkon saatavuusalueilla taloyhtiöt voivat liittyä DNA Netin ja kaapeli-TV-palvelujen käyttäjäksi. Meiltä saat yksilöidyn hyvän tarjouksen helposti ja nopeasti. Laskemme tarjoukseen taloyhtiön liittämisen kustannukset sekä hinnan huoneistokohtaisen liittymän perusnopeudelle. Lähetä vain taloyhtiön tiedot meille ja me hoidamme hommat siitä eteenpäin.

Kun jätät tarjouspyynnön taloyhtiölaajakaistasta 31.5.2021 mennessä, osallistut 1000 euron arvoisen taloyhtiön pihasuunnitelman arvontaan. Palkintoon sisältyy pihan kunnostusja ylläpitotoimien kartoitus ja suunnittelu sekä pihasuunnitelman luonnos.

 
 
   
 
     
Pyydä tarjous ja voita!
 
   
 
 
 
 
Terveisin,
 

DNA Taloyhtiöpalvelu

 
 
 
 

Tavoitat taloyhtiöpalvelun numerosta 044 044 7240 ma-pe klo 8-16.
 
 
 
 
Anna palautetta uutiskirjeestä
 

Mitä mieltä olet DNA Taloyhtiöuutiset -sähköpostiviestistä? Mistä haluaisit kuulla lisää? Tavoitteemme on tehdä uutisista arkeasi ja työtäsi helpottavat.